Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

Shaker

Det som kjennetegner stilen, er enkelhet og funksjon. En minimalistisk design uten sirligheter og kruseduller. Shaker var en frikirkebevegelse som oppstod i England på 1700-tallet. For shakers var det viktig å ha orden og struktur. Hver ting på sin plass gjaldt gjennomgående i innredningen.

Shakers kalles iblant for de første minimalistene. Bevegelsens filosofi kretset rundt de tre begrepene ærlighet, funksjon og enkelhet. Dette gjaldt også innredningen. I dag er Shaker-stilen, med sin stramme og kresne fremtoning, veldig populær hos mange.

  

 

I det enkle bor det vakre
Skap ro ved å holde det stramt og minimalistisk på badet. Minimalistisk design med fokus på form og proporsjoner, ofte med kreative løsninger som skaper ekstra funksjon. Naturmaterialer som holder lenge. En fargeskala som går i grått, grønt og hvitt.

  

 

Produkter som passer med stilen
La de herlige stundene på badet bli litt mer spennende med rå overflater, en mørk fargeskala og harde materialer. Typisk for industristilen er betong, metaller av ulike slag og fargen svart. Kranen på bildet heter passende nok Industria og bakenfor skimter vi en møbelfront i den nye fargen Leire.
Stiltypisk
→ Rå overflater
→ Betong og tegl
→ Metaller
→ Svart farge
→ Grovt tre

Det finnes en stil for alle

Vi kommer til å fremheve ulike stiler i løpet av året for å inspirere. Betrakt det som en enkel stilguide, et verktøy som kan hjelpe deg med å finne den stilen som passer for deg!

Våre stiler