Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

SOM HVITE SNØFNUGG SOM LYSER OPP EN MØRK VINTERDAG

Noen ganger er det detaljene som gjør susen. Nøye utvalgt for å få følelsen av det lille ekstra. Det som får alt til å stråle. Du kan løfte opplevelsen et hakk ved å forsterke det nordiske og lyse. La det lyse komme til sin rett. Eventuelt kan du skape spennende kontraster med nyhetene Vist dusjbatteri, Pipe eller Twit servantkran i hvitt eller badekarføtter i matt hvitt til Classic og Belle. Som hvite snøfnugg som lyser opp en mørk vinterdag. En hvit sandstrand som bryter vakkert mot hav og land. Eller et lunt teppe av snø på fjellets topp. Det som skiller seg ut og overrasker oss.

Det ligger i vår natur.

FORHANDLERE I NÆRHETEN

  

 

  

 

  

 

  

 

TWIT
Twit er en kran med et stramt og stilrent formspråk. Den passer til små og mellomstore servanter. Fås både til tradisjonelle servanter og som frittstående kran. Kan kombineres med bunnventil i samme farge. Design: Lorenzo Damiani.
VIST DUSJBATTERI
Skap kontraster med dusjbatteriet Vist i matt hvitt. Termostatbatteri med omkaster i grepet. Dusjstangen kan justeres i høyden. Komplett med fargematchende hånddusj og dusjhode. Fås i 150 cc og 160 cc.
PIPE
Med stilren og minimalistisk design. Den passer til små og mellomstore servanter. Fås både til tradisjonelle servanter og som frittstående kran. Kan kombineres med bunnventil i samme farge.
HÅNDKLETØRKER ZAGA
Zaga er den perfekte tørkeren i små rom. De stående stengene gir maks tørkeeffekt. En håndkletørkeren for deg med høye krav på design i baderommet.

  

 

  

 

KRANER
Klikk her om du vil gå til produktsiden, der du kan se og lese mer om kraner.

  

 

HÅNDKLETØRKERE
Klikk her om du vil gå til produktsiden, der du kan se og lese mer om håndkletørkere.

  

 

TILBEHØR
Klikk her om du vil gå til produktsiden, der du kan se og lese mer om tilbehør.

NYSGJERRIG PÅ SNØ?

Du kan løfte opplevelsen et hakk ved å forsterke det nordisk lyse med hvitt. La detaljene være prikken over i-en på badet. Her finner du din nærmeste forhandler.

FORHANDLERE I NÆRHETEN
Dk Nord

 

Dk Nord
Sot

 

Sot
Skoga

 

Skoga