Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies. For mer informasjon om håndtering av dine personopplysninger se vår Integritetspolicy

Baderomsinspirasjon

Her finner du masse inspirasjon til ditt nye baderom. Se gjennom bildene for å finne den baderomsinnredningen som passer akkurat din stil.

Forma

EN NY MÅTE Å KJØPE BADEROMSMØBLER PÅ.
DU KAN MIKSE OG MATCHE SOM DU VIL.

Forma er ikke bare en møbelserie, det er en ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. En annerledes måte å tenke på, der vi har satt deg som individ i førersetet. Du bestemmer. Stil, fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer. Alt. Møbelserien er blitt en revolusjon i baderomsbransjen. Du kan likegodt venne deg til tanken. Dette er fremtidens måte å kjøpe baderomsmøbler på.

 

Les mer om Forma

DK

SKANDINAVISK DESIGN SIGNERT MORTEN VOSS OG STINNE KNUDSEN.

DK har fått et helt nytt utseende, men det er fortsatt designerne Morten Voss og Stinne Knudsen som står bak. De har hentet inspirasjon fra den skandinaviske designtradisjonen, med fokus på så vel det praktiske som det estetiske. Samtidig har de fanget opp en av de ville ideene de hadde fra begynnelsen av. Resultatet har blitt en møbelserie med et enkelt og luftig uttrykk. Én ting er sikkert, DK har aldri vært mer interessant.

 

Les mer om DK

Stil

EN KLASSISK OG TIDLØS NYHET, BYGG DEN SOM DU VIL.

Valgfriheten gjør det dessuten enkelt å finne en kombinasjon som passer i ethvert baderom. Servantens karakteristiske uttrykk med sprutbeskytter, treinnredning i skuffer og de nøye utvalgte håndtakene forsterker kvalitetsfølelsen.

 

Les mer om Stil

INTRO

METALL OG FUNKSJON I HERLIG SYMBIOSE.

Det er rene linjer, det er praktisk, det er metall. Nyheten Intro er et baderomsmøbel som tåler tøffe tak. Møbelserien er praktisk og tar liten plass, noe som gjør den perfekt også i det lille baderommet. Akkurat som våre andre baderomsmøbler produseres Intro i Dalstorp.

 

Les mer om Intro

SKAPA

TENK LITT MINDRE

Nå gir vi de små baderommene en fremtid. Alle de flatene med potensial som aldri har fått en ærlig sjanse. Skapa er en serie møbler utviklet for små bad. Uten kompromisser. Omsorgen for kvaliteten, detaljene og funksjonene finnes der. Med et formspråk som gjør at du kan sette et personlig preg på helheten. Det er ikke så mye å tenke på. Tenk litt mindre.

 

Les mer om Skapa

SiD

I FULL FRIHET

Utpreget. Uten å føles fremmed. Anpassningsbar. Uten å miste sin identitet. Vår nye baderomsserie SiD gir tankene albuerom. Setter ideer i bevegelse. Ingenting er tatt for givet. Alt er unikt. Eller akkurat som vanlig. Du bestemmer.


Les mer om SID

Dusj

VÅRT BESTE DUSJSORTIMENT NOENSINNE.

Vi har aldri hatt flere dusjer å velge mellom, og så godt som alle er nye. Spesielt stolte er vi over serien Skoga. Vi har også tatt et helt nytt grep når det gjelder dusjer med hengslede dører. Den nye serien har fått navnet 180°. 

 

Se dusjsortiment