Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies.

Forma

En ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. Du kan mikse og matche som du vil.

Forma er ikke bare en møbelserie, det er en ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. En annerledes måte å tenke på, der vi har satt deg som individ i førersetet. Du bestemmer. Stil, fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer. Alt. Møbelserien er blitt en revolusjon i baderomsbransjen. Du kan likegodt venne deg til tanken. Dette er fremtidens måte å kjøpe baderomsmøbler på.

Detaljene skaper helheten.

Alle våre skuffer er fullt uttrekkbare, mykstengende og lettjusterte. Skuffeinnsatsene er rominndelt (både de øvre og nedre) og støpt etter skuffens størrelse. I skuffer med 45 cm dybde inngår det en sminkeinnsats i to nivåer der den ene delen kan løftes ut. Plastmaterialet gjør innsatsene robuste og enkle å holde rene. Skuffene er også utstyrt med praktiske avdelere som sørger for at flasker ikke velter og en matte som holder saker og ting på plass. Som et ekstra tilvalg kan du velge å få skuffen opplyst innvendig og med treinnredning. Det gir et mer luksuriøst inntrykk og forsterker følelsen av kvalitet.

Flere stikkontakter

Å ha stikkontakter i baderomsskapet, eller i en skuff, er et smart tilvalg som du kommer til å ha mye bruk for.

Praktisk skittentøykurv

Legg til en praktisk skittentøykurv som passer til sideoppbevaringsmøblene. Velg mellom to størrelser som er enkle å løfte ut og ta med til vaskemaskinen.

 

Funksjonell forstørrelsesspeil

Alle skjønnhetsinteressertes beste venn. Et perfekt tilvalg for deg som vil gjøre sminkingen fullkommen.

Sminkeinnsats inngår

Sminkeinnsats i to nivåer, der den ene delen kan løftes ut, inngår i skuffer med 45 cm dybde. Plastmaterialet gjør innsatsene robuste og enkle å holde rene.

Fordeler med LED

Fordelen med LED-belysning er levetiden som er ca. 50 ganger lengre sammenlignet med en lyspære og 3–4 ganger lengre sammenlignet med lysrør. Det er også et godt miljøvalg ettersom LED har lavt energiforbruk og ikke inneholder kvikksølv. Teknikken tåler hyppige tenninger uten at levetiden påvirkes og det blir lyst omgående uten noen forsinkelse.

Høyeste elsikkerhet

IP44 har høyest sikkerhetsnivå og passer i dusj- og badesoner samt i veldig trange baderom. Alle elektriske komponenter i vårt sortiment er dessuten CE- og S-merket.


Opplev Forma i full frihet

– kombiner med SiD.

Formspråket er minimalistisk og tydelig. Produsert med omsorg og følelse for håndverket. Forma er for deg som stiller høye krav til form og funksjon, ved å kombinere med SiD får du dessuten ubegrensede valgmuligheter. Vi tilpasser rett og slett møblene etter de individuelle målene på baderommet ditt og skaper på den måten unike løsninger. Du bestemmer.

 Finn din SiD-forhandler

Våre SiD-sertifiserte forhandlere gir deg all den hjelpen du trenger for å skape en hundre prosent unik Forma-baderomsløsning. Møbler som bygger på eksakte og individuelle mål, tilpasset helt etter dine ønsker. For nærmeste SiD-forhandler besøk svedbergs.no


Hvordan vil du ha benkeplaten?

Med SiD kan du få måltilpassede benkeplater som skaper et eksklusivt uttrykk. Velg et materiale som matcher den øvrige innredningen. Benkeplatene kan fås i alt fra naturstein til Dekton (et motstandskraftig naturmateriale).


Nå kan du få Forme i den fargen du vil (ifølge NCS-skalaen, mot pristillegg).