Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette aksepterer du bruken av cookies.

DK

Skandinavisk design signert Morten Voss og Stinne Knudsen.

Aldri har vel uttrykket ”less is more” passet bedre. DK er en nyhet som er utviklet i samarbeid med to danske formgivere. Det er rent og minimalistisk. De rette linjene gir en moderne og eksklusiv følelse. Detaljene er gjennomarbeidede, noe som blant annet merkes på de gjærede hjørnene og skuffenes innredning.

Oppdag alt bak dørene

DK er betydelig mer enn bare det ytre, det finnes mye å oppdage bak dører og skuffer. Alt ånder av kvalitet. Du merker det på håndverket og detaljene.

Dansk formgivning, svensk håndverk

Møbelserien DK tåler å bli studert nærmere. De gjærede hjørnene og de innenforliggende dørene og skuffefrontene skaper høy kvalitetsfølelse. Forsterk stilen med pene håndtak, hvorfor ikke i trendy messing?

Tre ulike servanter

Servanten i et baderom har stor betydning for helhetsopplevelsen. I møbelserien DK finnes det tre ulike å velge mellom: porselensservanten Jylland (som på bildet), den ovenpåliggende Fyn eller nedsenkede Ven. Hva velger du?

Et av verdens beste skuffesystemer

Takket være vårt samarbeid med bedriften GRASS kan vi tilby det som kanskje er verdens beste skuffesystemer. Vinner av den prestisjefulle Red Dot-prisen i 2014. Som et ekstra tilvalg kan du velge å få skuffen opplyst innvendig og med treinnredning. Det gir et mer luksuriøst inntrykk og forsterker følelsen av kvalitet.

Oppgrader DK med SiD for en
enda mer personlig løsning.

DK er en møbelserie som ånder av svensk kvalitet og dansk design. De rene linjene og de gjennomarbeidede detaljene formidler en følelse av bevissthet og harmoni. Velger du å kombinere DK med SiD, får du enda flere muligheter. Da kan du tilpasse målene som om baderommet var bygd etter møblene. Resultatet blir en individuell løsning med få begrensninger. Du bestemmer.

Snakk med din SiD-forhandler

Våre SiD-sertifiserte forhandlere finnes rundt om i landet. Felles for alle er at de har kompetanse til å skape en individuelt tilpasset DK-baderomsløsning – helt etter dine ønsker.

 


Få benkeplaten slik du vil ha den

Muligheten til å få måltilpassede benkeplater er enda en fordel med SiD. En benkeplate som matcher alt annet på baderommet, blir prikken over i-en. Velg det materialet som du synes passer best.

Velg hvilken som helst farge på din DK (ifølge NCS-skalaen, mot pristillegg).